Behöver ditt arrangemang en sammanhållande röst?

Vem redogör för det som händer, har hänt och ska hända under ditt evenemang? Vem skapar rätt stämning i publiken? Vem entusiasmerar? Och vem påverkar din publik?
Har du kanske förbisett att det finns ett sådant behov? Eller har du ännu inte hittat en bra partner? En vältalig, tydlig, rapp och kul speaker.

Det bor ingen professionell speaker eller konferencier i varje by. Inte ens i varje stad. De är inte lätta att hitta och ännu svårare att engagera – antingen för att de är fullbokade eller för att budgeten inte räcker till.

I Mantorp finns en etablerad möjlighet. En speaker som har tiotusentals timmars genomföranden i bagaget: Göran Lindqvist, välkänd från TV, från olika scener och inte minst från motorsporten. Göran har troligen ett världsrekord i rallycrossens speakertorn. Alltid påläst, initierad, tydlig, kul och med en gnutta italiensk hets.

Har du behov av någon som ger ditt arrangemang lite "guldkant" så hör av dig till oss. Vi har ett exklusivt nätverk som täcker in även andra delar av Sverige, så låt oss hjälpa dig nästa gång. Du kommer att märka att det varken är svårt eller dyrt att hitta en bra konferencier eller speaker, en driven och erfaren person som ger ditt arrangemang en helt ny status som gynnar dina besökare.

Webproduktion: Alexander Lindqvist • Copyright © Massmedia Reklam